Válečná

Válečná

Anotace: Mno...

Ležím pod nebem
Jsem v díře
Jsem tu pod naším erbem
Sleduji nabíjení hmoždíře

Díra, zablácený zákop
Možná již brzy masový hrob
Píšu psaní, snad dorazí
Než mě tady porazí

Prší, děla střílejí
Vojáci všichni klejí
Uši zalehlé
Kabáty zavlhlé

Velký hlad a žízeň je
Až smrt tu všechny omyje
Měsíční krajina, krátery
V nemocnici amputace, teploměry

Vyrážíme na steč
Bodáky nasadit
V krajině nikoho se neskryješ
Kulomet začal řádit

Běžím, dokud to jde
Pak rána přijde
Ocel mám v těle
Teď nic nebolí, mám se skvěle
Autor Shaamot., 27.05.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí