tunelem...

tunelem...

Anotace: k Ní...rychlostí skoro absolutní...

Skoro každý den
projíždím kamenným tunelem...
Skoro každý den
projíždím temným koridorem...
V té tmě...Bytí..
shazuji tíhy staletí...
Kde asi objevím se?
Kdy vymaním se?
Ze svého prokletí...
Každý den
probouzím se v jiné Době...
ale...
všechny plány...
staré krámy...
tajné svazky...
nové lásky...
Nosím v sobě...
Autor enigman, 28.05.2008
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Psavec, igniss, jedam, saigonek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to tam máš pěkný bazar.

28.05.2008 10:42:00 | Psavec

..pěkně psáno..
..všeho se úplně nezbavíme..

28.05.2008 07:22:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí