Nebudu již milovat

Nebudu již milovat

Anotace: ...protoze nemam silu

Nebudu již milovat

Stojím tu se zlomenými křídli,
Vše skončit trvalo jen chvíli.
Ne, nebudu již milovat!

Můj krásný den náhle skončil,
Své chvování si předčil.
Ne, nebudu již milovat!

Být s tebou bylo krásné,
stejně jako být bez tebe je strašné.
Ne, nebudu již milovat!

Miluji Tě ale přesto pořád,
chci zapomenout na ten pařát.
Ne, nebudu již milovat!

Milovat mi vždy přineslo jen bolest palčivou,
už nechci nikdy býti ženou plačtivou.
Ne, nebudu již milovat!

Stojím tu a zlomená mám křídla,
Zlomila je láska - ta horká vřídla.
Ne, nebudu již milovat!
Autor seherzada, 02.08.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dekuju moc ale porad se tak nestalo...
co jednou odešlo už se nevrátí
člověk pak štěstí zatratí
nevěří že láska znovu přijde
a že slunce už nezajde
...
Ae stejne diky

06.05.2006 14:11:00 | seherzada

Já myslím, že milovat ještě budeš mockrát a jistě už se to od této básně stalo skutečností:-)

06.05.2006 08:35:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí