Sestupuji z planety Jsem

Sestupuji z planety Jsem

Anotace: Jsem -jedinec mezi jedinci

Živote
vlníš se v obraze Fantazie
na hladinách stojatých vod
kreslí se kola.Já
vstupuji obrazu svému do stínu

Tenké, tenoučké jsou obzory jako doteky z mlh
ze tmy srdce vystupuje, hřejivé světlo
hebké jak kůže obnažuje myšlenky
Imagie světla se vplétá do těla

Živote!
v zrcadle obrazu jsem chtěla utéci
pře sebou, objevila jsem Sebe!
Autor jiřička, 28.05.2008
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí