O světě

O světě

Anotace: Nechte se překvapit

Večer koukám na bednu
A jen pro pivo se zvednu

V televizi Tibet a Čína
Ty jejich spory, čí je to vina?

Totalitní režimy v Africe, Asii
Potopy v Barmě, Indii

Globální oteplování
Ledů odplouvání

Válka v Iráku
Komunisté na Kubě
Vajíčka leží na sporáku
A flaška v hubě

Tak sleduji co dělá náš svět
Jak to s námi vypadá
Jestli stále rozkvétá jak květ
Nebo uvadá

Asi to druhé
Ale já sedím na gauči
Půl souše bez vody, suché
Já kouřím, piju a jím radši

Člověče chováš se nezodpovědně
Měl bys jít k nejbližší zpovědně
Ale ani ta nám nepomůže
Tak jak zachránit si kůže…?
Autor Shaamot., 28.05.2008
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí