3 x O....

3 x O....

Anotace: jako 3 x S...

O jednom dítěti…
ach dítě...
v sobě pořád mít tě…
v hrách si libovati
z maličkostí se radovati...
vzhlížet k poznávání
Na…tady máš…
šedý svět k malování….

O jednom zvířeti…
Ukryté v černé díře...
vyčkává….
až někdo z daleka
do tmy se naláká...
poklekne,zahledí se…
zvíře zakousne se...
Na Tebe čekám...
Mňam!

O jednom kotěti….
Víte že?
Kotě vždy rádo
z mléka smetanu slíže…
Má totiž vlohy
neplýtvat slovy…
viz níže..
---------------------
dvojsmysly pod čarou…
Jednoznačně!...
život hrou…
Mňau!
Autor enigman, 29.05.2008
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, labuť, Psavec, Bíša, Jiparo, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joj.

29.05.2008 15:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí