Ztrácíš se, vílo...

Ztrácíš se, vílo...

Anotace: pravda a nic než pravda...už se probuď....HONEM!!!

Sbírka: V nostalgii B, V nostalgii B..

Vyrostla jsi ve vílu,
už nejsi malý dítě.
Prý, že nemáš na to sílu
živořit v realitě.

Ztrácíš se ve tmě,
dej pozor na pády!
Nesměj se,nejsou
to zbytečný obavy.

Pomáhej,bludičko,
zas lidem v nouzi.
Vždyť je z tebe troska,
co lítost vzbouzí.

Zlotřilá vílo,
prozři už prosím,
buď zase radostí,
co v srdci nosím.
Autor Sana.sorrow, 29.05.2008
Přečteno 377x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí