Čekanka

Čekanka

Anotace: Prý neuvěřitelně velkou část života na něco čekáme,nebo na někoho :)

S večerem snídám ... v čekání.
Do tmy píšu si ... s čekáním.
Ztrnule zkroucena bývám ... čekáním.
Doufáním bolavá ... z čekání.

Bez krajiny dlaní tvých
já s hlavou v dlaních
dlím v náruči ... čekání.

Pěšinky v snění mém,
toť romány - rozvláčné,omšelé ... od čekání ...
a neklid - tu šedavou kaluže hladinu,
když prší,
tu letmým vzdechem utiším ... bez čekání.

V tísni marnivé unavena ... od čekání
každopádně počkám ...
neb v zahradě mezi čekáním
jsem čekanka pod červánky,
čekajíce ... mne cele obsáhlo ... čekání ...
Autor Lucil, 29.05.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Isobel, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ale rozdíl jestli čekáme na něco příjemného, nebo naopak O_O

30.05.2008 07:44:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí