JENOM SNÍM

JENOM SNÍM

Anotace: Tuto báseň jsem napsala ve svých 12 letech neboli také jinak v 7.třídě a dala by se označit jako moje první "publikovatelná", která má trošku hlavu a patu. Posuďte sami.

JENOM SNÍM

Ty tam sedíš a já tu tajně sním,
sedím a na nic nemyslím,
jenom tebe v hlavě mám,
Ty jsi mého srdce pán.

Mám ráda tajný pohled tvůj,
co občas mě tak pálí,
tak zastav prosím, chvilku stůj,
ten pohled je už v háji.

Otázek plnou hlavu mám,
všechny jen Tebe se týkají,
ale to hlavní mi však uniká,
že srdce Tvé patří jenom jí.

Proč tvůj úsměv patří jiné?
Proč trápí mě nezájem tvůj?
Pročpak vůbec chci Tě?
A proč nemůžeš být můj?

Chtělo bych Ti to všechno říct,
jelikož Ty o ničem nevíš,
ale stejně tu jen pořád sním
a Ty tam stále sedíš...
Autor Turmalina, 29.05.2008
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí