NEBEZPEČNÁ ZÓNA

NEBEZPEČNÁ ZÓNA

Anotace: Tahleta báseň je už stará asi tak 3 roky, ale zde na liter.cz jsem ji ještě nedala... je o takovým mým trošku drsnějším období, ze kterého už jsem se ale naštěstí dávno vzpamatovala. =))

NEBEZPEČNÁ ZÓNA

K srdci přirostlý město.
Všechny ty sračky na ulicích...
Tvrdej alkohol míchá s dehtem se v plicích...
Milovat budu ho přesto.

Máš na prstech diamanty.
A láska plní tvoji duši...
Ksakru. Vám dvěma to ale zatraceně sluší...
Bacha. Zavolali policajty.

My neznáme hranice.
A pravidla pro nás neplatí...
Jsme elita. Báječní a tak bohatí...
Panny tu klátí panice.

Šílenost. Zkaženost. Naivita.
Odvaha, zvědavost, adrenalin...
Roztříštěná na tisíc Turmalin...
Vím, jak chutná realita.
Autor Turmalina, 29.05.2008
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, Elena Suchomel, jiljovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě to zajímavé je.Zvláštní

29.05.2008 20:52:00 | jiljovský

basnicky nikterak zajimave...

29.05.2008 16:36:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí