Ariadnina nit

Ariadnina nit

Anotace: a uplne jinak, nez mne znate...

Ariadno, přeď si nit
a nech nás po ní jíti

když touha touhu vznítí
Ariadno, na vahách
když ocitá se žití
přispej svou mocí vábivou
a pláštem šedým, soumračným
(nevedouc, kde číhá stín)

v čarovném svém hávu
Ariano, ty a tvoje nit
nech nás po ní s tebou jít
Ariadno…
lehký krok a hebký dech
šramot látky na schodech
bledá tvář a luny svit.

Ariadno, přeď si nit
a jdi první. dál. a sama
Ariadno, bež si, bež! (nevedouc, kde číhá lež )
odmotávej nit
až tam, kde tma záblesků se leká
Ariadno, vždyť na konci už čeká
Arachné…
Autor Franti, 29.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: adida, fialová, Psavec, spare, Veru, Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drahá františko, tohle se mi opravdumoc líbí.fakt moc moc moc pekná;)

30.05.2008 17:22:00 | adida

Parádička, moc pěkná.

29.05.2008 20:03:00 | Psavec

Jsi talent i na rýmování...:-)

29.05.2008 18:07:00 | spare

Ariadno;)- krásné!!! :-*

29.05.2008 17:56:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí