Někdy....

Někdy....

Anotace: ....

*-Někdy se do ticha začnu hroutit-*

*-Někdy se můj svět začne od základů bortit-*

*-Někdy mám chuť do někoho hrotit-*

*-Někdy chci dobrý dílo splodit-*

*-Někdy s tebou chci koukat na hvězdy-*

*-Někdy je ve vzduchu kolem neštěstí-*

*-Někdy mě musíte sbírat ze sraček-*

*-Někdy se cítim jako hadrovej panáček-*

*-Někdy si připadám jako hloupá nána-*

*-Někdy bych tě chtěla líbat od večera do rána-*

*-Někdy,občas,jsem free a happy-*

*-Někdy mam v krvavym srdci po tobě stopy-*

*-Někdy nechápu,proč mi ubližuješ-*

*-Někdy náchapu,pro co vlastně žiješ-*

*-Někdy mě z těch sraček opravdu zvednete...

...a někdy se v nich po dlouhou dobu topim...
Autor LisSe, 29.05.2008
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, B.a.r.b.a.r, dva, Arakkis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JJ tak to bývá..

30.05.2008 09:36:00 | dva

c'est la vie... Pěkně zachycená věčná houpačka života..

29.05.2008 23:05:00 | Arakkis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí