Žárlivost - hrobník Lásky

Žárlivost - hrobník Lásky

Anotace: Nejsem paranoidni, jen me jedne dlohe noci toto napadlo, nic vic v tom neni:)

Když žárlivost rozprostře nocí svou kápi,
sedíš nehnutě a slzy kolena zkrápí,
chladný vítr bičuje Tvé nahé tělo,
ortelem nad ním jest, aby zapomnělo,
už oprátku má a poslední přání,
do toho, skonči to, neměj slitování...
...i stalo se...
...utichl žal a dávno bylo stezku,
na lásku vzpomínky zbyly za rozbřesku!
Autor Fantom opery, 29.05.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož vítej na literu, fantome. Básnička je moc pěkná.

30.05.2008 11:24:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí