***

***

Anotace: tenkrát na návštěvě...

Jsou tu kříže,smutné obličeje a lidi koukaj a slzy v očích..
Jsou tu kříže,bílé i černé..
Jsou tu kříže a pod nimi lidi...
..spí a možná jsou šťastní...
jsou tady,všude okolo mě..
Hlídají nás,mlčí a možná chtějí se smát...
Budu tady jednou já...
Kdy?
To nevím a ani nechci se ptát...
Autor quík, 30.05.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí