Oko podsvětí

Oko podsvětí

Anotace: ...

Zorničky zahaleny hříchy,
duhovky stvořené z klamů,
řasy obalené do horoucí pýchy.
Pohledem kopou v duši jámu.

Zrácíš se, ztrácím se,
objímáme planetu a ty prosíš bohy, ...
Zachraňte nás.
*****
Ztrácíme se.

V bolavé zvrácenosti ty oči koukají,
nastraženy na plakátu reklamy živé Smrti.

A havraní hlasy do ticha krákají..

V záchvatu nastřelili do našich srdcí bodce,
opily šťestí, spálily den.
Znesvětily všednost našeho vůdce,
na padrť rozvařily tenounký sen.
Osolily rány a přidaly kmín..
Však uprostřed noci hladí ti klín.

Úsměv Satanův.

Ty oči tě hlídají,
jsou bránou tvého podsvětí.
A nenechají tě chladnou..
Autor Trophy, 30.05.2008
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

17.06.2008 18:26:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí