SEN...

SEN...

Anotace: zdál se mi dnes

dnes zdálo se mi,
celou noc,
o muži co byl moc,
zajímavý,

koluje v něm zvláštní krev,
kdo by to jen řek,
že je tak,
milý,

já poprvé ho potkala,
poprvé ho poznala,
mluvila jsem,
s ním,

však měnit bych já nechtěla,
i když duše strádala,
nestál za to,
být mým,

vždyť jsou to jen bláboly,
duše brzy přebolí,
tělo zůstane stát,
tam,

zůstanu v domku,
s růžovými poupaty,
zůstanu v koutě řvát,
tady,

pro svého syna budu žít,
pro svého muže budu bdít,
zůstanu navždy,
doma...
Autor jarkaj, 03.08.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí