Zabudli sme?

Zabudli sme?

Anotace: akoby sme zabúdali pomaly, ale isto čím sme...

Ako dravý prúd rieky
ženieme sa životom.
Len nedávno vyvrel náš prameň
a už plávame divokým korytom.

Ako dravý orol
lietame medzi zemou a blankytom,
len nedávno nás učili chodiť
a teraz beháme životom.

Ako malé dieťa
po slovíčku hlások vydáva,
tak aj nám náš Pán hlas dal,
aby aj pre iného človek ústa otváral.

Akoby sme všetci zabudli
z čoho sme vzišli,
len dobro vôkol sejme,
aby sme na dobrú úrodu prišli...
Autor Annadesirée, 30.05.2008
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: Házté, jedam, maliska, toužím.jít.dál, Květka Š., vodnař
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, len dobro sejme...ale bohužel, nejsou všichni takoví..ST !

18.07.2009 13:27:00 | Házté

Ánooo...lidé většinou zabudli ...

16.06.2008 22:32:00 | toužím.jít.dál

klidne použi...

15.06.2008 16:02:00 | Annadesirée

pěkné moc se mi to líbilo.hned jdu číst další.Možná by se to osvědčilo i jako text písničky.

03.06.2008 09:09:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí