po Noční...

po Noční...

Anotace: ...

Po noční směně
zakoupil jsem tekutý tisk...
abych měl před spaním co číst....
sotva jsem ale přečet první /pivní/ noty...
propadl jsem se do temnoty...
stačil jsem sundat jenom boty....
strážkyně ticha zabouchly za mnou dveře do samoty...
usínám s pocitem prázdnoty a slábnoucí vůní chmele...
co se to jenom ve mě i vně děje?...
co je mi po tom všem?...
proč se mám někdy blbě a někdy skvěle?...
to už teď stejně nezjistím...
radosti se starostí
společně
oněměle
zůstaly ležet u postele....
až si je zase natáhnu...
dál svojí pouštní řekou potáhnu....

v té podivné tiché atmosféře...
přiletěla bílá holubice
s myšlenkou krkavčího otce...
nevinnost v náruči temného lovce...
Autor enigman, 31.05.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji klidné snění po nočním bdění :o))

31.05.2008 09:18:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí