Slova, slova, slova

Slova, slova, slova

Anotace: a nohy, ty se jeste trochu tresou. a pokud něco patří do Cizosti, je to tohle.

Sbírka: Cizosti

slova slova slova

…a nohy se ješte trochu třesou….

svlečená slova
na oltářích spánků

(chtela jsem ti dát

dve tři slova na památku…)

než celé telo zachvátí
nemoc zvaná dobrá vina

a já vím.
a ty víš.

A nohy, ty se trochu třesou

do rytmu uhrančivých slov
obnažují se.až moc.levná je jejich nahota

stejne jako moje kletby a můj třas.

Mlčíme, abychom nelhali ?

Ne.



A ty

Lžeme, abychom nemlčeli.
Autor Franti, 31.05.2008
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: adida, fialová, spare
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slova a lži a mlčení...jak snadno lze být zmámený.

31.05.2008 19:47:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí