Sladké sny

Sladké sny

Anotace: ...

S vycházejícím měsícem na obzoru,
vycházejí ze svých skrýši i touhy zapomnění.
Hlídači lidských duší musejí být na pozoru,
aby se mysl neztratila v nejtemnějším snění...

...tam kdesi hluboko v temných zákoutích,
kde záhy umírá všechno hezčí a krásné.
Tam kde temnotě vládne sám nejtěžší hřích,
způsobujíc že další svíce života právě zhasne...
Autor BlackTangerine, 03.08.2005
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, něco mi na ní nesedí, ale nedokáži přesně vyjádřit co ...

26.07.2006 01:46:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí