Parková(ní)

Parková(ní)

Anotace: princezně

Park
Tráva
Deka
Jahodová dřeň v kelímku
Chtivý jazyk
Žádná lžička
No co
Mám přece ruce
/dokonce obě/

Kousek od zmrzliny
Prarodiče
A jejich hádky
O praní kraťasů
-Dědeček tvrdí
že už nejsou 2 roky vyprané
ale prý se perou ob rok
-Babička ví své
žduchne do něj
až se oba zasmějí

Velké korále
Na dredech
Ve vysokých sedmikráskách
(M)račí oči
Hledí z nebe
-nechci vstát

Na borovici
Visí třešně
Které strkám
Do kapsy u kalhot
/aby mě nikdo neviděl/
Zbytek navlíkám
Na pecky
A cvrnkám
Místo kuliček
Do důlku
Uprostřed křizovatky

Horní ret
Na dolní
Cvakání zubů
JSEM TADY
Sama L(Edová kráLovna)
Hodíme si mincí
Na pannu nebo orla
Kdo je kdo
Snad uhodneš
A poznáš
Že ledová jsem
Jenom
Když mě vytáhneš
Z mrazícího
Ekologického
Boxu
Autor její alter ego, 31.05.2008
Přečteno 275x
Tipy 19
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Lukáš Rymeš, Someday, 6thSun, jitro, stmivani.na.lepsi.casy, Vlk v rouše, prostějanek, Psavec, Barunka=o), ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Letní.)

02.02.2009 17:28:00 | Netty de Touvenell

ten prostředek se mi úplně nelíbil, ale ta poslední část rozpačitý pocit z prostředku plně přebila a já můžu s radostí dát tip. Moc hezké!

31.05.2008 19:59:00 | před zkroucením

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí