na Blatech...

na Blatech...

Anotace: kterak nezapadnout a neztratit dech….

Bludičky lákají ztracence
do mechu zrádného koberce…
světélko mihotá ,,na niti,,..
pozdě pak ,,bycha honiti,,…
nelze uchopit
nedá se pochopit….
Okamžik ustrne
pak plamínek pohasne...
a temnotu napadne...
že má as
na vás Čas…

Mě ale napadlo
vzít ssebou zrcadlo….
když jsem ho bludičce nastavil
zářivý efekt se dostavil…
světélko zmatené...
překvapené…
zmámeně
do duše vklouzlo…
i život v bažině
má svoje Kouzlo….
Autor enigman, 01.06.2008
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí