Bez matky

Bez matky

Anotace: - Osiřelí -

Sbírka: Ztracenky

°

Jdu s dětmi
Jeník napravo
Petruška na levé straně
Drží mě za ruce
a já
laskám jejich drobné dlaně

- Tatínku
proč létá brouček ? -

- A kde bydlí včelka ? -

Ukazuji na včelí domek
s řadou barevných okýnek

-A proč mají tak velký domek
když jsou tak malé? -

. . .

Jdeme tak spolu motýlí loukou
syn se mě zeptá . . .
- Vidíš . . . tam ten obláček? -
Pohlédneme nahoru k obloze
Vím co by chtěl vědět . . .
Ale vím také
že víc nebude se ptát . . .

Lehce mu stisknu drobnou ruku
a on se teskně pousměje . . .

°
Autor rolon, 01.06.2008
Přečteno 369x
Tipy 27
Poslední tipující: Aka Kiss, mexx, Lucie Teru, 6thSun, ona, vapiti, Veru, Churry, Myrja, Noc17, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ještě se máte.......stále se budete mít TO JE ŠTĚSTÍ...

01.06.2008 19:15:00 | Noc17

Rozumíte si beze slov, díky společné bolesti...
Je tohle snad ta cesta ke štěstí ?

01.06.2008 12:01:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí