Půlnoční pane...

Půlnoční pane...

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Neboj...
jednou se vrátím
teď kráčím tmou
za Tebou..

Půlnoční pane
ještě se neznáme
já zvedám ruce k měsíci
a kdosi za mnou kráčící
chce ukrást světlo z jeho záře
rukama srdcového lháře
dychtivého lovce
skrytého v morseovce
Půlnoční pane
i svatý Jane
ruce mé nad hlavou
plynou mléčnou dálavou
Měsíc je v ohrožení
dejte mu znamení
připlula lovkyně perel
poutnice rozbitých skel
Měsíc a smetanové oči
děravou nocí pláčí
jest obraz který uvidíš
pokud jej ráno nespasíš
zažeň ty vlky
půlnoční pane
Ona to ví
však mlčet musí.
žalářem nejvyšších hodnot
nestát se obětí nahot
půlnoční pane
máš osud ve svých rukách
nenechej Měsíc v mukách
než jaro navrátí se zpět.
Autor Káňátko, 01.06.2008
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Dacryon Beata
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dala mi zabrat,četl jsem ji několikrát,obraz jsem si udělal(doufám,že ne špatný plagiát),líbí :-)

03.06.2008 14:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí