Pohled z okna

Pohled z okna

Anotace: Když pohlédnu z okna.. [Toto není fikce]

Bydlím na proti muzeu,
Karla Hynka Máchy.
Pohled naň si dopřeju,
na dům mého bráchy.

Bratr sic jen básnicky,
ale je zde se mnou.
Třebaž jen filozoficky,
energií neforemnou.

Vkládá do mě inspirace,
je učitelem poctivým.
Nežádaje mé konfrontace,
ten tajemný podivín.
Autor Orichi, 01.06.2008
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, jehlaspichlas, Cleris
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mám bráchu, jenže ten zas umí kreslit. Rudkou.

17.06.2008 10:26:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí