...

...

Anotace: ...

Prší, pod lampou tma není,
prší, ty krásná jako vždy...
Pojď, polibením
se s deštěm do moří rozutečem..

Sněží, pod lampou tma není,
sněží, ty krásná jako vždy...
Pojď, pohlazením
se s jarním sluncem v sněženky proměníme..

Žár, venku zima není,
Žár, ty krásná jako vždy...
Pojď, se sluncem zapadením
promilujem se v ranní kuropění..
Autor horymír, 01.06.2008
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, slunce zapadení.. zajímavé.. vlastně proč ne

01.06.2008 19:16:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí