Zelená

Zelená

Anotace: z 23.05. ....

díky pití
sem vystřízlivěla

věci se neposkládaly do řady,
ale některý jasně svítí

je mezi nima tvoje jméno

chtěla sem to všechno rozbít,
přejít na decentní osvětlení

ale ty neony svítí jasnějc

láska svítí neonově

zubní pasta jí zabíjí
a naše pohledy se oficiálně nepotkaly

je tu ta vina,
a romantika zní falešně
v cizím podání

.
.
.

zalijeme ty kytky
ať se to tu zelená ve šťastnejch sedmičkách
Autor mattoni.uz.neni, 01.06.2008
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: embryo v hlave, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevim, s kym to má přesně spojitost, ale tou neonovostí nás všechny oslepí

01.06.2008 20:46:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí