Oheň a led

Oheň a led

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Ph4iRRuu0UE&feature=related

jsi oheň i led
spálené dlaně
a v očích odraz plamenů
nezapomenu
jak padalo slunce
vločkami sněhu
zima je dávno pryč
uvěřit je těžké

oči upřu do zrcadla
brada mi spadla
vidím, jak čas trhá
cílovou pásku
a co dál?

štafetový běh
natahuji ruku
srdce se vzpírá
no tak buď zticha
už mě nech

měsíc nad hladinou
a sny si plynou
kamenní andělé
a sváteční neděle
květina s ustřiženým květem
život daný dětem

cesty nad oblaka
v ukradnutých chvílích
pokorné návraty
k těm, co ještě zbyli

cesta je prach
a v ní ty
oheň a led
možná ještě
naposled
Autor Verena, 01.06.2008
Přečteno 279x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, vodnař, Psavec, Raduzk, Štěpina G, janewe, labuť, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zatleskali.

01.06.2008 22:35:00 | Psavec

Být tu, tak bychom mu zatledkali.

01.06.2008 22:34:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí