Problém?!

Problém?!

Anotace: Některým se pak stačí jen smát... :o)koukněte a kritizujte... :o)

"Problém" zase straší tu ve vzduchu,
nevím, má snad citovou poruchu?
Zase mi něco nedá spát,
nermoutím se, stačí se smát.

Když někdo chce Ti něco zkazit,
chtěl bys mu do zad kudlu vrazit?
Ne, musíš na něj vyzrát,
pak prohru on si musí přiznat.

Provokace je mu vlastní,
že by zas nějakou ubohou básní?
Je to dětské, to se cení,
ale co bylo, už dávno není.

Říká, že Ti přeje štěstí,
ale kouká na Tebe se zaťatou pěstí?
Tomu říkám faleš jak hrad,
snad aby hanbou na kolena pad.

Čas tiše dál běží,
jemu to pořád v žaludku leží?
Je to dítě, nechme ho být,
až bude starší, bude mu líp.
Autor Jedůfka, 02.06.2008
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí