Naděje

Naděje

Anotace: Ne vždy vyjde to, co si přeju :-/

Sedí uvnitř malé zvíře, nahoru se dívá,
Všude kolem tma, jen nad hlavou se světlo kývá.
Bílý kužel letí támhle, objevuje tajemství,
Pomalu se vrátí zpět a ty čekáš na štěstí.

Život je jak šachovnice, černá střídá bílou,
Mé srdce se topí ve tmě, jak přidušené hlínou.
Pomalu mě vcucne dovnitř, není cesty zpět,
Tu náhle zázrak vynoří se z temna, jak tropický květ.

Podá ruku nad propastí, pomůže Ti ven,
Co však bude dál? Napoví Ti sen…
Zavřu oči, doufám tajně, čekám tiše, hledám rychle
Pomalu to vzdám a navrátím se do své tmavé krychle.
Autor kuninka, 02.06.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí