Pro Karolínu..

Pro Karolínu..

Anotace: Potkal sem skvělou kamarádku,se kterou si mohu povykládat opravdu o všem:o)

Stále mne chytaly ty moje rozmary,
pak mne zaujaly ty její kytary
Už mnohokorát jsem v životě spadl z velké výše,
byl sem překvapen jak lehce se mi sní o tom píše...

Bylo cítit,že v životě zažila takřka věci stejné,
i proto jí to nebylo lhostejné
Občas narazíme a problémy prochází nám hlavou,
někdy dobré i zlé vzpomínky na povrch vyplavou...
Autor FrankieLamprt, 02.06.2008
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Liquid Lust, klarass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky;o)

14.06.2008 19:44:00 | FrankieLamprt

Podle pěkné a upřímné básničky poznáte taky autora = )

13.06.2008 12:43:00 | Lotete

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí