Konec citaře

Konec citaře

Anotace: Hluboká úvaha o nesmyslných věcech. Ale možná na tom něco je. Přece.

Rozsvítilo se srdce
a začalo zářit
Ostatní kolem
začali se divně tvářit

Jdi pryč s tím úsměvem
koho to zajímá
že právě tebe dnes
něco dojímá

Já zas musim tam a tohle
co je mi po někom, obzvlášť po tobě
nějaký city nech si je doma
jinak tě čeká pěst, no a pak koma

nebreč človíčku
dobrý a šťasný pocit máš
a slzu na víčku
si utíráš

vybodni se na lidi
odpoj zásuvku svět
na okraj zábradlí si stoupni
nadechni se a leŤ
Autor Hromada lidi, 02.06.2008
Přečteno 203x
Tipy 1
Poslední tipující: Alan Black
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí