Jen tak...

Jen tak...

Anotace: prostě, právě, jen tak.....

Jen tak...

Jen tak si pluji světem nahý
Naslouchám vůni nektarů
Naslouchám hlasům deroucím se z hlavy
Naslouchám prázdným pohárům

Jen tak jen zpívám leže v mokré trávě
Nohy se prodírají trsy velkoměst
Neznají cíl a nevědí proc právě
putují cestou vydlážděnou z hvězd

jen tak jen stát, jen stát a vnímat
jen zavřít oči a do plic nahnat vzduch
jen tak se točit, tancovat a zpívat
jen tak si žít a ignorovat ruch...
Autor Peky, 02.06.2008
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: Adie.80, kikis, second_nickname, danaska, Jul, Psavec, Jiparo, V e r u n k a
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná básnička. Verše nádherně zpívají. Dávám ST.

22.08.2008 13:52:00 | danaska

Moc hezký :-)

03.06.2008 00:37:00 | V e r u n k a

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí