Otázky života

Otázky života

Anotace: Proč?Protože!

Proč mě sere,každý den?
Proč nebaví mě chodit ven?

Proč na mě lidi koukaj přes prsty?
Proč klepu se jak na stromě listy?

Protože se bojím žít?
Protože mám chuť, se doma spít?

Protože nejsem vzornej?
Protože je mi okolní svět volnej?

Ne, ja se jen bojím toho,
Že to všechno nezvládnu,
Že už nebudu nikdy v poho,
Že zas padnu na tlamu.
Autor Nechana, 03.06.2008
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Watashi, teo7322
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí