Samota

Samota

Anotace: ....

Samota je jak noc temná,
Nikdo v ní nechce být sám,
Chybí mi osoba věrná,
Však kde hledat já ji mám.

Citím se jak bez duše,
Mám uvnitř jen zimu a stín.
Proč nic nejde jednoduše,
Vůbec už nevím co dál s tím.

Každý den hledám si svůj důvod,
Proč na světě ještě být,
Kde samota má vlastňe původ.
Já fakt bych chtěl pro něco žít.
Autor Nechana, 03.06.2008
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Watashi, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí