Píchání tak či tak

Píchání tak či tak

Anotace: Je tady jistý dvousmysl:)

Když
jsem byl
malej kluk
poznal jsem
první píchání,
brečel jsem
bál jsem se
a chvěl se
strachem...
před jehlou

O něco později,
bylo mi něco
po dvacítce
jsem poznal
to druhý píchání,
taky jsem se
chvěl,
možná trochu
víc než před
tím Jiným
prvním
pícháním.
Nebrečel jsem.
Usmíval jsem se.
Když došlo
k tomu
co bych označil
jako:
Poprvé
v díře
lásky,
bylo mi
teplo.
Závěrečná jízda
a vrchol jízdy
byly taky fajn.
Nic nebolelo,
já jsem byl
ta jehla,
která stříkala,
ale účastnice
mé jízdy byla
plná...plná.

Píchání
tak
či
tak...
Obojí
je jednou
v našem životě
poprvé.

Pích,
au!
(to je to První)
Pích,
ach!
(to je to Druhé první)

Píchání
je fajnové,
narkomani
maj rozpíchaný
žíly
a nadržení gayové,
to čemu se říká:
Díra neznáma
s jedním kůlem
a porostem,
který jej obrůstá.
Autor Tomáš Přidal, 03.06.2008
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí