Ne vše snad mění čas?

Ne vše snad mění čas?

Anotace: -

Svět se mění ze dne na den,
den se střídá s nocí,
noc má vždy jinou tvář,
vše se mění jako sen.

Hodnostář názor mění kam zrovna vítr vane,
protože čeká, že na svém postu zas a zas stane.

Voda se mění jak z vrchů teče,
vrch sesedá diky ruce času,
čas je velká ostrá kosa,
co všechno jednou zseče.

Tak kde se fláká ženec se svou zhoubou,
já čekám na něj již čas s velkou touhou.

Všechno si bere stvůra,
mnoha léčí, tak pomoz,
vem si mojí touhu,
je to moje noční můra.

Snad přijde čas jako ženec o žních,
snad zseče bolestí a tuh mých.
Autor Daviran, 03.06.2008
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...čas je někdy mrcha,ne a ne nadejít a když ho nepotřebujeme je tu natotata :-)

03.06.2008 13:50:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí