non coment

non coment

Anotace: je to tak.....

I přiślo to tak potichu
jen zlehounka zabolelo tělo,
tichounce zašeptalo:počkej,
počkej chvilinku, můj stín se ještě toulá po životě,
v té síti bytí chytá vteřiny do náruče
a srdce tluče na znamení JSEM, abych mu otevřela.
Tak pospolitě došli jsme až k přelomu
za kterým už nebudeme nežli vzpomíńka zapadlá v zapomnění
Autor jiřička, 03.06.2008
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., WhiteSkull, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pocity,které to ve mě vyvolalo,tak pěkně neumím opsat.

03.06.2008 16:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí