starost

starost

Anotace: osud míchá karty - my hrajeme..

Dívala ses do neznáma,
nebylas už duchem s náma.
Dívala ses skrze tmu,
směřovalas duchem k dnu.
Dívala ses v holé stěny,
hledala jsi všude změny.
Dívala ses, co kde plá,
zesinala líčka tvá.

Hledala jsi staré časy,
hledala jsi minulost,
slz ti hřály tvoje řasy,
přítelem ti opilost.
Hledala jsi pochopení,
hledala jsi útěchu,
avšak v hrozném popletení
zmírala jsi potichu.

Bála jsi se samoty,
bála jsi se lidí,
bylas v rouše nahoty
člověk, jenž se stydí.
Bála jsi se lásky druhých,
bála jsi se přátelství,
skryla jsi se v slovech hrubých,
přinášelas poselství.

Upadla jsi v času archu,
upadla jsi ve spánek,
zastavil se život v parku,
když se rozžál červánek.

Dívala ses do neznáma,
nebylas už duchem s náma.
Dívala ses skrze tmu,
směřovalas duchem k dnu.
Dívala ses v holé stěny,
hledala jsi všude změny.
Dívala ses, co kde plá,
zesinala líčka tvá.
Autor Salinta, 03.06.2008
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí