Pozdě

Pozdě

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=zSxoKQ_sWYY&feature=related

pod chodník do hlíny položím vzkaz,
najde ho někdo v budoucnu z nás?
za dotekem bot na zemi stopy,
hořím vzpomínkou, nebuď tak krutý
na oknech pavučina polonahá
tuší vykreslený slib
hraji pro tebe, marná snaha
nikdo to neví líp
žárovka stekla do temnoty
beze světla nepřečtu noty
sklenička sektu převrácená
hořící klavír mezi náma
jediná slza na mé tváři
a déšť do ranní zkázy
rozkvetly květy - úplně modře
myslím, že už bude jenom dobře.
Autor Verena, 03.06.2008
Přečteno 287x
Tipy 17
Poslední tipující: janewe, igniss, enigman, Raduzk, hanele m., vodnař, Štěpina G, WhiteSkull, Vladimír P., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekny, asi uplne nerozumim, ale je to pritazlive napsane, jsi moc dobra

09.06.2008 21:22:00 | janewe

dosti podařená báseň. moc pěkné obraty.

04.06.2008 00:08:00 | Vladimír P.

...hezký klípek

03.06.2008 23:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí