světlo a tma...

světlo a tma...

Anotace: svítátmám...

Polední žár
já venku stál
jako sluneční král
záda si hřál
teplo nasával...
kde se vzal
tu se vzal
vítr mi vedro vzal
co bude dál?
já s nebem
se rozplakal….

\ ted....
sedím ve tmě
úterní noční
nocí se pohupují skleněné řasy
odmykám hvězdné pásy….
Vzduchem se snáší vlasy…
tenké jak životy někoho z nás…
dívám se na divy nočních krás..
světlo jsem uvnitř zhas
tělem se rozlila slas...t….
Autor enigman, 04.06.2008
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, igniss, labuť, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tma zastře nás-někdy vtáhne do svých krás..

07.06.2008 23:16:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí