Na ostří nože

Na ostří nože

Anotace: to když si myslíte, že jste v práci našli kamarádku a postupem času otevíráte oči...

Padám smutkem zešedlá,
vzhlížím k tobě, jsi tak vznešená! ( ironicky)
Dovolila jsem si být stejně krutá jako tvoje pýcha.
Jsi pro mě vzorem mrtvého přátelství,
které se znova nerozdmýchá. (pragmaticky)
Můj jed byl reakcí na tvoje uštknutí.
Ničím ideály o nás bez jediného mrknutí.
Nebude na mě syčet holka s neznámou diagnózou svojí hlavy.
Občas mi přijdeš jak zákazník na cestě do Jihlavy.
Chvíli mě pusinkuješ na tvář – Óóó, jaké jsme kamarádky!
A pak zapomeneš na vše vlivem jedné hádky.
Mimochodem, stalo se tak díky tvé veledůležitosti tvou vinou.
A já už nedovedla dusit to bezpráví a zvolila jsem taktiku přímou.
Ano, zařvala jsem na tebe jak podrážděný lev,
ale z tvého vulgarismu vůči mě, hodně tekla krev.
Přátelství nemůže nikdy vzniknout na pracovní bárce,
protože vždycky lidi proti sobě budou stát jak vojáci ve válce.
Autor melebele, 04.06.2008
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí