Vykopaná válečná sekera

Vykopaná válečná sekera

Anotace: Další básnička ze zklamání. Je to hrozné být spolu na pár metrech a nemluvit spolu a tvářit se jak sfingy.

Brečet nad rozlitým mlékem je jako litovat hádky,
o které si předem věděla, že přijde.
Bylo jen otázkou času,
kdy pojistky vyhodí zkrat
a přátelství změní se ve válkou rozbitý vrak.
A to vše jen proto, že pravda je vždy dvojí.
Zranit a pak vykopat válečnou sekeru
vždy bolí.
A o to víc, když pracovní kolegyni bereš jako kámošku.
Jenže třecí plocha je tak malá,
že než se naděješ, padneš na držku.
Ticho je zpestřováno schválnostmi.
Marná je omluva, pozdní jsou lítosti.
Stejně jako slzy v tom rozlitém mléce.
TAK UŽ SE NEZLOB PŘECE!
Autor melebele, 04.06.2008
Přečteno 661x
Tipy 7
Poslední tipující: MissLucy, PoeziGirl, 6thSun, Psavec, kavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsaný...:)

05.06.2008 14:04:00 | Ewineccka

jo, tak tohle znám

04.06.2008 17:05:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí