Řekni mi

Řekni mi

Anotace: trialog pod chlupatou dekou

Ty nevíš
mazlíčku
ani ň
a i to z tebe leze
jak z chlupaté deky

všechno má své meze

i proudy jedné řeky
i dobrodružné teze

o tom jak jsme svobodní
jak dokážeme skrytě
mnoho týdnů mnoho dní
opakovat - chci tě

A význam?
Tedy vyznění?
Dobře
Rád se přiznám

Jde mi jen o básnění
O probuzení netvora
který v obou dřímá

Co jsi říkal?
Potvora?
To mě nezajímá
(i když... ehm.. umíš to... říci takhle zpříma)

A co tedy
zajímá tě?
Řekni mi

Jarní ledy
v letním zlatě
ze zimy

...
Autor Styxian, 04.08.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí