NE.........

NE.........

Anotace: !!!!!!!§

Nerada mám když jsem jen otočená stránka,
nerada mám když je zaplněna hlasová schránka.
Nerada se dívám do tvých očí
a nerada hledám jestli jiskra znovu nepřeskočí.
Nerada vidím jak jinou líbáš,
nerada vidím jak s ní jen tak kolíbáš.
Nerada mám pocity které mívám,
nerada si srdce pořád hlídám.
Nechci se opět zklamat,
Nechci do jámi lvové znovu padat.
Prostě tě už nechci znát
a nechci tě ani MILOVAT!!!
Autor Katýsek, 04.06.2008
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: DeuxP
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí