A nikde nic

A nikde nic

Anotace: Pořád jenom balancuju. A už nechci.. Copak jsem nějaká gymnastka? Tak buď spadnu, nebo vzlétnu. Těžko říct..

Tak zas a opět padám,
zatížena tisícem starostí.
Vím, že to nezvládám,
rozbrečím se nad hloupostí.

Balancuji nad propastí beznaděje,
marně snažím najít rovnováhu.
Každý šťouch mě víc a víc posunuje,
naposledy hrdě vztyčím bradu.

/padám/

Před očima se mi míhají tváře,
tváře těch, co mě strčili.
Kněz zbytečně svým ovečkám káže,
Chtěla bych mít ještě chvíli.

Je těžké, nemít žádnou,
opěrnou zeď co tě podrží nad srázem.
Strkat tak do tebe mohou,
a tak spadneš, z ničeho nic, rázem.

/padám/

Pořád níž a níž a níž a níž a níž...

A nikde kořen čnící ze skály,
nikde žádný trs zelené trávy.

Tak co/kdo mě zachrání?
Třeba ty, můj příteli?
Autor Disordine, 04.06.2008
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Cold.Queen., Ten_bez_přezdívky, V e r u n k a, jedam, JEIDY
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no bud na nde zustaneš a utopiš se nebo se zachraniš xD ale tak jakože si fakt KlasA ty se v tomdle oboru vyznáš ! :D

08.06.2008 11:46:00 | Ten_bez_přezdívky

neboj... ode dna je cesta vždycky už jen nahoru :-)

04.06.2008 20:36:00 | V e r u n k a

Moc hezké a kdo tě zachrání?Ten kdo ti nebrání,
oddej se padání,přijmi ho bez křiku,
bez zbytečného povyku a otázek "co když"
Tak zkrátka padáš,blíž a blíž
a až se dotkneš dna,vstaň hrdě a leť.

04.06.2008 18:11:00 | JEIDY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí