kára piky umakart

kára piky umakart

Anotace: plytvam slovy. a taky sovami.

plýtvám slovy

kdo že mi poví

kam spáti chodí sovy

a proč houkáš jen tak tiše.

kára piky umakart
nesnaž se podvádět

v tahle hra nemá vítěze, víš?

"Nevím," řekla sova
zaťukala zobákem a pokusila se
o další šach (či mat?)

bylo na mne znát
to pomatení smyslů

Byl večer, sovo.
Přeju dobrou noc.
Nechť je Ti sám Panbuh napomoc

(ale to možná mne, spíš
ty jsi sova.
já jsem myš.)
Autor Franti, 04.06.2008
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: fialová, adida, Fish, Psavec, Churry, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja nevim, co am napsat..proste je to krásny;)

05.06.2008 16:00:00 | adida

:-)))
Neplýtváš.

04.06.2008 21:16:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí