Chci abys byl můj I.

Chci abys byl můj I.

Anotace: Podnadpis: Sobecký přání

Sbírka: Chtěla sem

Chci abys byl můj.

Pro těch polibků pár,
pro ty dny plné smíchu,
pro to obětí bezpečný.

Chci abys byl můj.

Kvůli tvým očím,
pálícímu pohledu,
kvůli tomu pocitu.

Chci abys byl můj.

Chci víc než jen sex,
a zní to jak klišé.
Chci mnohem víc.

Chci abys byl můj.

Chci tě objímat,
a chci vědět,
že to ráno nepomine.

Chci abys byl můj.

Věřím tomu,
že máš něco,
co můžeš mi dát.

Chci abys byl můj.

***
****
***

Chci abys byl můj.
Chci abys byl můj.
Chci abys byl můj.
Chci abys mě měl rád.
Autor *whatsoever*, 04.06.2008
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: V e r u n k a
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí