Byla jsi...

Byla jsi...

Anotace: Je to o mé bývalé nejlepší kamarádce

Byla jsi moje záchrana,

byla jsi nádhera.

Byla jsi moje naděje,

byla jsi pro vítěze.

Byla jsi můj anděl páně,

byla jsi služebnice krále.

Byla jsi můj osud,

proč jsi odešla odsud?

Byla jsi můj hřích,

byla jsi černý kříž.

Byla jsi moje zlato nadevše krásné,

byla jsi víc jak děvče plaché.

Byla jsi moje duše,

byla jsi nádhera výše.

Byla jsi moje svědomí,

proč jsi odešla bez mého vědomí?

Byla jsi moje štěstí v mém životě,

proč jsi odešla nadevše?

Byly jsme kámošky věčné -

do smrti věrné.

Ted' tu jsem sama

a nevím co doma...
Autor Anges, 04.06.2008
Přečteno 489x
Tipy 1
Poslední tipující: FrankieLamprt
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujalo mě to

18.07.2008 10:46:00 | strašidýlko-střapatý

Mě se to docela zalíbilo;o)

08.06.2008 15:41:00 | FrankieLamprt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí