Krásné setkání

Krásné setkání

Anotace: O jednom krásném setkání E

Tam tiše struny pěly
Sotva jsem tam přišel.
Prsty se mi chvěli
Jenom jsem je slyšel.

Tam houfy bardů stáli.
Já nejmenší byl z nich
Tam vesele se smáli
A dlouho ten smích neutich

Tam krásu držel každý tón
Co harfy vydávaly.
Tam hrál nám hbitých prstů shon.
My v koutě postávali

Tam úžas vládl mysli
A lehko bylo srdci.
Tam naděje se křísly
A zmizeli vlci.

Tam jako v elfích bájích
Do noci se hrálo
A jak slunce v hájích
Se mé srdce smálo.

A tam všechny strasti
Ze mě náhle spadli.
Tam všechny skryté pasti,
Jež mi srdce kradli

Prostě zmizeli

Alespoň na chvíli

Za čež jsem neskonale vděčný....

E
Autor Erien, potulný bard, 04.06.2008
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Ctěný pán, Psavec, saddova, V e r u n k a, Alenka z říše divů -a bez A-
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sic mi nektere rymy prisly " nasilnicke", tak to neni tolik spatne...

04.06.2008 21:20:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí